Берое възстанови нормалния тренировъчен процес, след като в тима се завърнаха четиримата национали Александър Янев, Станимир Маринов, Павлин Иванов и Станислав Ваклинов. Към групата се присъедини и новото попълнение Николай Стоянов, съобщават от официалния сайт на старозагорци.

Това е облекчение за треньора Любомир Минчев, който през последните десетина дни можеше да разчита единствено на Павел Маринов, Деян Карамфилов, Остин Прайс, Седариан Рейнс и Антъни Уокър. Това наложи играчите да наблегнат предимно на фитнес. Снощи отборът проведе първото си занимание след цикъла от квалификации на националния отбор за Евробаскет 2021. В заниманието участие не взе Иван Лилов, който продължава да лекува контузия. С отбора тренират и двете млади надежди на старозагорския баскетбол – Михаил Комбаков и Младен Георгиев, които се завръщат след няколко дни лагер с националния отбор за юноши до 17 г.

В почти пълен състав старозагорци се подготвят усилено за третия етап в НБЛ. Заради промени в първоначалния график на двубоите, Берое получи два допълнителни дни за тренировки и ще гостува в София на Левски Лукойл на 2 март. Срещата със 'сините" е в зала “Универсиада” от 19.00 ч.

НИКОЛАЙ СТОЯНОВ ОТНОВО ОБЛИЧА ЕКИПА НА БЕРОЕ