Спартак вече има в състава си 11 баскетболисти. Александър Дяковски ще продължи да разчита и в бъдеще на Георги Бързаков, който ще започне втората си поредна година в Плевен, съобщава Спортал. 

Смятам, че е направен добър баланс между опитни, доказани играчи и млади такива, които тепърва искат да се доказват. Всички са добри момчета и извън терена. Смятам, че колектива ще е на ниво и това ще ни помогне да постигнем целите си. Всички искаме да радваме феновете в Плевен със сърцата игра и победи. Надявам се всеки един от нас да покаже най-доброто от себе си”, заяви пред нашата медия Георги Бързаков.

204-сантиметровото крило преминава през отбори като Лукойл Академик, Овергаз, Шампион 2006, Левски, Тракийски университет, Чардафон-Орловец, Академик Пловдив, Академик Благоевград и Рилски спортист.

През миналия сезон Георги Бързаков носи екипа на Спартак Плевен, като се разписва със средно по 5.2 точки и 1.6 борби в 25 мача, а освен това играе и за Атлетик в А група. Там той реализира средни показатели от 5.8 точки и 5 борби.

Вижте го сами: