След края на сезона в Левски може да настъпят промени. За това намекна след загубата на столичани от Черно море с 80:84 настоящият им наставник Мануел Марков. Самият той сподели, че предстои да обсъди с ръководството на “сините” бъдещите си ходове, като бе категоричен, че ще поеме отговорност за представянето на отбора.

Нервен беше мачът. Зарядът беше голям, въпреки че във времето Левски и Черно море са играли обикновено за първите две места в класирането. Получи се хубав мач. Варна игра с фантастична стрелба, която им даваше самочувствие и спокойствие. Ние имахме своите шансове в края на мача, когато явно домакините усетиха умора, но не успяхме да се възползваме, за да се приближим много близко до тях в резултата. Не се получи, но аз съм доволен, че не се предадохме и играхме до последно. В края на сезона аз ще съм първият, който ще си понесе отговорността за представянето на отбора. Дали ще си подам оставката?! Ще говоря с ръководството. След този сезон, аз лично не мисля, че трябва да водя догодина отбора", заяви треньорът на Левски Мануел Марков след загубата на отбора му във Варна.

За Левски, който е на дъното в класирането с баланс от 4-19, остава само един мач преди края на редовния сезон, и той е гостуване на Ямбол на 22 април. Последната позиция означава, че столичани ще пропуснат плейофите за първи път в историята си, а освен това за първи път откакто е сформирано мъжкото ни първенство София няма да има представител в елиминациите.