Още по темата

Кучетата от Младост захапаха Олд Старс 22 и не ги пуснаха докато не спечелиха дербито на 4 кръг в НАЛБ с 99:92 в пети мач от съботната сесия в "Овергаз арена". Олд Старс 22 имаше в редиците си невероятния Стефан Георгиев-Торо, който събра коефициент на полезно действие от 87 пункта - своеобразен рекорд в НАЛБ, но дори това не спаси него и съотборниците му от загуба.

Климент Велков с 30 точки, Марио Александров с 21, Иван Ненчев с 15 и Огнян Тодоров с 11 браниха честта на Кучетата от Младост и силите им бяха достатъчни, за да надмогнат индивидуалните качества на доскорошния център на "сините" в професионалния баскетбол.

За Торо, каквото и да кажем ще е малко. Той вкара 54 точки, овладя 22 борби и остана на терена пълни 40 минути. Стефан Георгиев обаче все още чака първата си победа в НАЛБ с екипа на Олд Старс 22. Тимът му трябваше да се бори дълго време и с четирима души поради дисквалификация на свой играч за две неспортсменски нарушения.

В 5 кръг на НАЛБ Олд Старс 22 срещат Вълците на 9 ноември (неделя) от 16,15 часа в "Овергаз арена", а Кучетата от Младост почиват.