Още по темата

За да избягаме от скандалите, лошото настроение и нелицеприятните ситуации в българския баскетбол напоследък, ще Ви върнем малко назад във времето и далеч отвъд Океана.

Годината е 2009-а. Един от най-легендарните центрове в историята на НБА Шакил О'Нийл защитава фланелката на Финикс Сънс. При "слънцата" все още играе и настоящето крило на Лукойл Академик Аландо Тъкър, който ще атакува 12-а поред титла за "студентите" в българското първенство в решителен пети мач срещу Левски след само два дни (3 юни - б.а.).

Излишно е да казваме, че където е Шак, там е и забавлението. (Стига, разбира се, да не ти се налага да се изправяш срещу него на игрището!). В комбинация с Тъкър обаче всичко вече придобива съвсем различно измерение.

Без да губим повече време, ето го и сюжетът на видеото, което предстои да изгледате.

В града вилнее организирана банда, водеща анти Супермен кампания с тебеширени рисунки по стените (в ролите - Робин Лопез, Леандро Барбоса и Горан Драгич). Шак и Аландо влизат в изключителна екшън сцена и изиграват полицаи, решени на всяка цена да заловят криминалните дейци. Резултатът от акцията на ченгетата е много смях и забавни ситуации, ескалиращи към зрелищен финал. Навярно, вече дори е напълно излишно да споменаваме, че режисьорът е Стив Неш.

Шантави прически, забравени ключове, храна из цялата патрулната кола, заклещвания, гонения, словенски песни и много комични моменти... Приятно гледане!